Idén is október utolsó hétvégéjére esett az immáron 10. alkalommal megrendezett 10. Decathlon Fittaréna, mely hatalmas tömegeket mozgatott meg idén is.
A rendezvény valószínűleg rekordot döntött, hiszen 5800 látogató és edzeni, mozogni vágyó vett részt a különféle színpadokon és termekben megtartott edzéseken.

A mozgás és sport szerelmesei rengeteg új mozgásformával ismerkedhettek meg, de azok is elégedetten távoztak, akik csupán az egészséges és diétás termékek iránt érdeklődtek és kifejezetten emiatt látogattak el a rendezvényre.

A szervezés, ahogy mindig, most is rendkívül profi volt. Egyedülálló rendezvénynek tartják a résztvevők, az oktatók, a szervezők és a kiállítók is egyaránt. Idén is remek program alakult ki, nem csoda, hogy  a nap során szinte lépni sem lehetett egyik teremben sem.

A kiállítók, ahogyan az E-Fit standja is, külön csarnokban kaptak helyet a nagyszínpad zajától távol.

Hatalmas számú érdeklődő regisztrált az E-Fit standján, hogy kipróbálhassa ingyenes próbaedzéseinket. Órarendünk már a délelőtti órákban majdnem betelt, így akik nem regisztráltak időben sajnos már csak nézhették, hogyan is zajlanak az edzések.

De ne keseredjen el senki, hiszen jövőre is lesznek sportrendezvények, ahol találkozhattok az E-Fit-tel.

Köszönjük, hogy ott voltatok Velünk! J