Az ősz mindig a sportrendezvények korszaka, így az egyik legnagyobb rendezvény, a FitBalance IFEX Hungexpo is most került megrendezésre. A korábbiaktól eltérően most 2 teljes napon át ismerkedhettek meg a látogatók a különféle új sport trendekkel, egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekkel mind a szépségápolás, az egészségmegőrzés és a sport rekreáció területén.

Bár a rendezvény az októberi hosszú hétvégén volt, (2015. október 24-25.) nagy volt az érdeklődés, hiszen a különféle sport lehetőségek, edzések kipróbálásának lehetősége mellett, a FitBalance több neves eseménynek is helyt adott.

Október 24. szombaton került megrendezésre a MERIDA SPINNING® NIGHT, amely egy Nemzetközi Spinning® rendezvény. Ezen kívül a Superbody Fitness és Testépítő Verseny mellett még helyet kapott többek között az egész napos Amatőr MMA verseny is.

Természetesen, ahogy mindig, mi most is képviseltettük magunkat, hiszen standunkon két teljes napon át próbálhatták ki ingyenes E-Fit próbaedzéseinket az érdeklődők.

Aki esetleg lemaradt edzéseinkről, ne keseredjen el, hiszen jövő héten újra találkozhattok velünk a SYMA csarnokban megrendezésre kerülő Fittarénán.