Hihetetlenül tartalmas és eredményes héten vagyunk túl, hiszen Portugáliában jártunk a Vivafit-nél. A nemzetközileg is komoly sikereket elért, többszörös díjnyertes („The quickest growth franchise in Portugal”, 2009, „Entrepeneur of the year”, 2012) világszínvonalú fitness franchise-koncepció 2002-ben jött létre Portugáliában, amely azóta már kulcsfontosságú szerepet tölt be a portugál piacon, és még 10 országban. 

A további dinamikus növekedést pedig egy új, az EMS-re létrehozott franchise lánccal, a Personal20-vel kívánják fokozni, amihez az E-Fit-et találták legmegfelelőbb partnernek. A Vivafit döntéshozói először a portugáliai Cascais E-Fit stúdióban próbálták ki az E-Fit gépeket, melyről igen pozitívan nyilatkoztak, hiszen egy nagyon jól felszerelt stúdióban, profi trénerekkel, igen magas színvonalú edzésben volt részük.

Mérhetetlen büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az E-Fit-ről szerzett tapasztalataik és a meggyőző eredmények alapján professzionális EMS készülékeink mellett döntöttek.
Látogatásunk során egy 3 napos tréninget is tartottunk a cég tagjainak, köztük a tulajdonosoknak, vezetőségnek és három trénerüknek, akik az E-Fit teljes körű képzését követően különböző területekért felelős mesteredzők lesznek majd. A tréningen - melyet cégünk képviseletében tulajdonosunk, dr. Papp János, nemzetközi értékesítési igazgatónk, Meszter Roland és vezető mesteredzőnk, Horváth Adrienn tartott - a leendő mester edzőkön kívül még részt vett a Vivafit IT - és Sales & Marketing csapata is.

Az E-Fit képzés részét nem pusztán csak az edzők tréneri oktatása alkotja, hanem különös hangsúlyt fektetünk az EMS-specifikus üzletviteli tanácsadásra és az egységes brand építésére is.

 

 

Látogatásunkat az AGAP elnevezésű portugál fitness kiállításhoz időzítettük, melynek köszönhetően tréneri képzésünkhöz további nyolc „külsős” edző is csatlakozott. 

 

 

Az expó idején ellátogatott hozzánk a Miss Republica Portugal győztese Rafaela Pardete és mindkét udvarhölgye is (Vivafit Nagykövetek), akik  ki is próbálták az E-Fit edzést. Természetesen a gyönyörű hölgyek is nagyon élvezték és igen hatékonynak találták az E-Fit-et, így a jövőben mindenképp betervezik edzésprogramjukba.