A 2015. június 10-11-én megrendezett kiállítás célja az volt, hogy évente felvonultassa és bemutassa azokat a már működő vagy bevezetés alatt álló technikai és szakmai fejlesztéseket, amelyek szorosan kapcsolódnak a hobbi- és versenysportolók fejlesztéséhez, sérüléseik utáni rehabilitációjához.

A célközönség: sportklubbok tulajdonosai, sportorvosok sportterapeuták, gyógytornászok, oszteopaták, edzők, technikai edzők, erőnléti edzők, dietetikusok, kutató-fejlesztő cégek, tudományos mozgásvizsgáló és kiértékelő kutatók.
A rendezvényen 75 kiállító volt jelen, a szemináriumok száma 30, a látogatóké pedig kb. 1500 fő volt, akik főként Anglia, Belgium, Hollandia és Írország területéről érkeztek. A kiállításon azzal a céllal vettünk részt, hogy az angol kollégákkal együtt bemutassuk az E-Fit legújabb, a kor követelményeit követő 2080-as izomstimulátor rendszerét, amely egyedi szabadalmak alapján működő EMS technológiával képes a teljes testet fejleszteni.

A két nap folyamán Hegedűs Csaba mesteredzőnk segítségével számtalan érdeklődőnek volt lehetősége kipróbálni az E-Fit előnyeit és megismerkedni az edzésmódszerünk egyedi jellegzetességeivel. Még a szkeptikusokat is sikerült gyorsan meggyőzni, hogy egyes elemei az edzésnek miben segítik a fejlődést. Elsősorban személyi edzők, gyógytornászok próbálták ki magukon, de sok érdeklődő volt londoni egyetemek oktatói köréből és kórházak terapeutáiból.

Jellemzően mindenkit érdekelt, hogy tudjuk megoldani azt, hogy egy időben, mégsem túlterhelve fejlesszük az izomzatot. Melyek azok a problémák és betegségek amiben nagy segítséget tud nyújtani a készülék és az edzésmódszer. Itt nem pusztán sportsérülések kerültek előtérbe, hanem a központi idegrendszert érintő betegségekről és annak terápiás lehetőségeiről Gelányi László gyógytornász kollégánk adott pontosabb tájékoztatást. Reméljük, hogy sikerül minél több kutatási és vizsgálati kapcsolatot létrehozni az érdeklődőkkel a jövőben.
Meszter Roland Sales vezetőnknek és dr. Papp János tulajdonosunknak az angol kollégákkal együtt szakmai és technikai tájékoztatás mellett sikerült olyan partnerekkel megismerkedniük, akik a jövőben szeretnék integrálni az E-Fit rendszert saját módszereikbe, azok tökéletesítése érdekében. Ezen kiállítás tapasztalatai alapján is egyértelműen látszik, hogy a komplex elemző és támogató rendszerek a részét kell, hogy képezzék a jövő rehabilitációs technikáinak. Az E-Fit  előremutató fejlesztései illeszkedtek a vezető ezdők és terapeuták igényeihez. 

Sikerült sok olyan támogató és segítő tapasztalatot és javaslatot kapni, amelyek segítik a további fejlesztéseket és kutatási irányokat.