Ilyen még nem volt! A tegnapi Fitbalance rendezvényen olyan látványban és élményben volt részünk, mint még soha. Az Aréna szinte egész nap egy hangyabolyra emlékeztetett, ennyi embert sportrendezvényen még nem láttunk.

Magyarország megmozdult! A gyönyörű idő ellenére rengeteg ember a szabadtéri programok helyett a sportrendezvényt választotta programjául, ami újabb ékes bizonyítéka annak, hogy nem hiábavaló az egyre gyakrabban előtérbe kerülő egészséges életmódról szóló kommunikáció. Szinte minden csatornán egyre többet hallhatunk, olvashatunk a témáról és egészségünk megőrzésének fontosságáról, melynek szerves része a sport, ill. a mozgás szeretete.

A 200 kiállító mellett 6100 ember jött el és próbálta ki a legújabb mozgásformákat és volt kíváncsi a legújabb sport trendekre, így bátran elmondhatjuk, hogy a rendezvény ezt a helyszínt is kinőtte. Standunkon egész nap hatalmas volt az érdeklődés, E-Fit edzéseink hihetetlen népszerűségnek örvendtek. Sajnos az időpontjaink már délben beteltek, így nagyon sokan csupán nézőként, érdeklődőként voltak jelen standunknál. De ne keseredjen el az sem, aki nem próbálhatta ki, hiszen lesz még FitBalance, lesz még sportrendezvény ahol találkozhattok velünk!

Addig is keressétek szalonjainkat: http://efit.hu/salons.php

E-Fit - MOVE WITH TECHNOLOGY