Már sokadik alkalommal vagyunk jelen hazai neves sport rendezvényeken, így azt gondolhatnánk, nem igen tudunk már új dolgokról beszámolni.
Itt akár tehetnénk is egy pontot, de nem tesszük, hiszen egy újabb igen sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött.

A 9. Coca-Cola Testébresztő napra több ezren látogattak el, ami örömmel tölt el bennünket, mert újabb bizonyítéka annak, hogy hazánkban egyre többen törődnek egészségükkel, tartják fontosnak a testmozgást, a tudatos és egészséges táplálkozást.  Találkozhattunk fiatalokkal, idősebbekkel, kismamákkal, akik kisgyermekükkel érkeztek, így bátran elmondhatjuk, hogy szinte minden korosztály képviseltette magát. A rendezvényen nem csak a legújabb mozgásformákkal ismerkedhettek meg a jelenlévők, de több egészséges alapanyagból készült terméket, - mint a csökkentett szénhidrát tartalmú termékek, táplálék kiegészítők, tartósítószer mentes fehérjék, vitaminok, stb.-  is megkóstolhattak.  Az egészséges alapanyagokat itt be is tudták szerezni, így nyugodtan kísérletezhetnek otthon a jobbnál jobb egészséges receptekkel.
Persze az egészséges étkezés mellett a kevés szabadidő ellenére nagy hangsúlyt kell fektetni a testmozgásra is. Erre pedig mi is lehetne a legmegfelelőbb, mint az E-Fit. Hiszen velünk csupán heti 2x20 percben is rendkívüli eredményeket érhet el az aki számára fontos a tudatos életvitel.

Sok rendezvénnyel a hátunk mögött még mindig voltak, akik most ismerkedtek meg az E-Fit érzéssel, hiszen standunknál szükséges a regisztráció. De ne keseredjen el senki, aki most nem tudta kipróbálni és nem élhette át ezt a „megrázó” élményt, mert hamarosan újra találkozhattok velünk.

Leközelebbi rendezvény: 2015. április 26. FitBalance.


E-Fit – MOVE WITH TECHNOLOGY