A február 22-én, vasárnap megrendezett Siker-napon, nem csupán, mint főtámogató volt jelen az E-Fit, de tulajdonosunk Dr. Papp János is az előadók közt szerepelt és beszámolt az E-Fit sikereiről. Akik programjuknak a Siker-napot választották, azoknak bizonyára hosszú, de élményekkel, jó tanácsokkal, motivációval teli napjuk volt.

A rendezvényen olyan neves sportolók, sikeres emberek (a teljesség igénye nélkül) tartottak előadásokat, meséltek sikereikről és az odáig vezető útról, mint Dr. Kemény Dénes, Kozmann György, Katus Attila, Dr. Kiss Gergely, Talmácsi Gábor és a Rakonczai fivérek. Természetesen a nap fénypontja Arnold Schwarzenegger előadása volt, melyben az ismert 6 pontban, de ezúttal részletesen mondta el sikere titkát.

A siker titka 6 pontba szedve Arnold Schwarzeneggertől.

 - Bízz magadban és felejtsd el a B tervet! 
 - Hágd át a szabályokat, döntsd le a korlátokat!
 - Ne félj a bukástól, a kudarctól!
 - Ne hallgass a rosszakarókra!
 - Dolgozz keményen, mert különben a többi szabály sem fog működni!
 - Mindig találnod kell időt arra, hogy visszaadj valamit a közösségnek!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=oATCQsmHK6U#t=226

A világsztár szavai, tanácsai rendkívül inspirálóak, elgondolkodtatóak voltak, így azok is értékes gondolatokkal távozhattak a Siker-napról, akik esetleg csak erre az egy előadásra jöttek el.

Sikeres filmes karrier több mint harminc filmben. Sikeres politikusi pálya Kalifornia állam kormányzójaként, és akkor még nem is említettük a testépítőként elért fantasztikus eredményeket. Egy biztos, érdemes végiggondolnunk Arnold Schwarzenegger tanácsait, hiszen remek példa arra, hogy a siker elérhető. Számunkra nem is bizonyíthatja ezt semmi jobban, mint az E-Fit által elért sikerek. Büszkén mondhatjuk el, hogy cégünk is hatalmas sikereket ért el, hiszen nem egészen 4 év alatt közel 35 országba exportáljuk termékeinket, melyek által az E-Fit tréning világszerte hatalmas népszerűségre tett szert. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Dr. Papp János, az E-Fit tulajdonosa is előadást tartott a Siker-napon, ahol elmesélte hogyan váltunk sikeressé a kezdetektől napjainkig.

Az E-Fit sikerének titkát most mi is 6 pontba szedtük, reméljük ezzel sokaknak adhatunk kellő motivációt, jó tanácsokat, pozitív gondolatokat sikerük megvalósításához.

A siker 6 pontba szedve az E-Fit szemével.

 - Szeress dolgozni, amit csinálsz, annak élvezd minden percét.
 - Gyűjts össze egy jó csapatot, olyan embereket, akik motiválnak és segítik egymást előre jutni.
 - Legyen közös a cél!
 - A személyes motiváció, mindemellett az alkotás; létrehozni, megformálni, megálmodni új dolgokat, működő - hasznos dolgokat - ez a mozgatórugója a   sikernek.
 - Az ötlet kipattanásának pillanatától a végső eredményt lásd magad előtt, minden kétség nélkül menj a cél felé!
 - A siker mindig kicsiben kezdődik, lépcsőfokok vannak, amik erősítenek, motiválnak, feljebb visznek, ezt mindig tartsd szem előtt!