A Miss Universe a világ egyik legnagyobb, legrangosabb és legnézettebb szépségversenye.
A verseny szülőhazája az Amerikai Egyesült Államok. Magyarországon 1992-ben tartották meg először. Mára közel 90 ország versenyzői vesznek részt a megmérettetésen.

Az E-Fit azon szerencsés támogatók egyike volt, aki találkozhatott és személyesen adhatta át a gyönyörű nyertesnek és udvarhölgyének a felajánlott E-Fit nyereményeket.
2014-ben a Miss Universe Hungary új tulajdonos-producer cég kezébe került. Vajna Tímea és Andrew G. Vajna számos újítást végrehajtva a hazai szépségverseny-ipar új standardjait állította fel és igényes, nemzetközi szintre emelte a műfajt.
A Miss Universe Hungary 2014 győztese nagyszerű díjakat és lehetőségeket nyert.  A Vajna Tímea által rendezett verseny királynője Kelemen Henrietta lett, Ő képviselheti majd Magyarországot a Miss Universe világdöntőjén, és aki két éve már megnyert egy nagy szépségversenyt. Udvarhölgye pedig Hanna Lilla Tóth lett. Nyereményük többek közt az E-Fit által felajánlott E-Fit tréner képzés és egy 10 alkalmas E-Fit Electro Fitness bérlet, mellyel a csodaszép hölgyek továbbra is formában tarthatják magukat.

Ezúton is gratulálunk Kelemen Henriettának, valamint udvarhölgyének Hanna Lilla Tóthnak és szeretettel várjuk Őket tréner képzésünkön és az E-Fit edzéseken.  Smile