Focisták, énekesek, modellek, színészek, politikusok választják spanyol partnerünket, Ivan Perujot, aki már nem csak Madridban, de Santanderben és Marbellán is sorra nyitja az E-Fit Stúdiókat!

Marta Torné spanyol színésznő és műsorvezető (Legismertebb szerepe a hazánkban most is futó Internátus thriller sorozatban Maria szerepe. Jelenleg nálunk a 4. évadot vetíti az AXN Crime, Spanyolországban már be is fejeződött a sorozat) is az E-Fitet választotta és Ivan segítségével 5 hónap alatt fantasztikus eredményt ért el.

A 35 éves színésznő korábban sosem sportolt, asztmája miatt nehezen bírta a különféle sportokat. Rengeteget küzdött nem megfelelően működő anyagcseréje, és a bőrén kialalult cellulit miatt. Most azonban nagyon boldog, hiszen Iván és az E-Fit segítségével kevesebb mint fél év alatt bőre feszesebb lett, alakja pedig sokkal formásabb. Már két hét után tapasztalt pozitív változásokat, jobban érezte magát a rendszeres testmozgásnak köszönhetően.

A színésznő célja nem a fogyás volt, inkább a tonizálás, alakformálás. Az E-Fit eredményeinek és időtakarékosságának köszönhetően Marta még a zsúfolt napirendjébe is könnyen be tudta illeszteni az E-Fit személyi edzéseket és boldogan ajánlja mindenki számára.
MOVE WITH TECHNOLOGY!