Az E-Fit csak Rólad szól!

És arról, hogy a saját, egyéni tempódnak és teljesítőképességednek megfelelően hozd magad a legjobb formába. Ha tehát inkább elkerülnéd a zsúfolt, zajos konditermeket, mert jobban érzed magad egy letisztult helyen, de változatos edzéstervre, maximális odafigyelésre és professzionális irányításra van szükséged, akkor az E-Fit a tökéletes választás!


Mit nyújt számodra az E-Fit?

Csak azt, amire szükséged van, vagyis személyre szabott, változatos edzéseket. Az edzések során csak Veled foglalkoznak, ám ha szeretnéd, hogy barátod/barátnőd is elkísérjen, az új EF-2080 gép használatával párban is sportolhattok!

 

Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését, itt nem a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésről van szó!

Az elektromos izomstimulációval összhangban, a ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabb, mintha külön alkalmaznánk a két dolgot. Az E-Fit edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja. Az összes izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára rövidül egy átlagos edzésidő. Az edzőtermekben eltöltött hosszú órák során külön-külön gyakorlatokat végzünk minden izomcsoport átmozgatására, ami testtájanként 15-20 perc elfoglaltságot jelent, és egy-egy gyakorlatból meg 3-4 sorozatot, ami 30-40 izom-összehúzódást eredményez. Az E-Fit készüléknél ezzel szemben az összes izomcsoport edzése egy időben történik, az elektromos impulzusoknak köszönhetően 30-40 micro-összehúzódás történik másodpercenként az összes érintett izomban és emellett még a végzett alapgyakorlatok is stimulálják a felfokozott állapotban levő izmokat, ami kb. 36000 izom- összehúzódás a teljes testen – mindez 20perc alatt. Az E-Fit gépek lelke a könnyű és erős anyagból készült mellény és sort. Ezek az antibakteriális, könnyen tisztítható és szellőző anyagból készült ruhák hordozzák és tartják helyükön az elektródákat.