EF-1280 – A professzionális személyi edzés

 

Az EF-1280 készülék kifejezetten az egész test stimulációs edzésére lett kifejlesztve, mely egy speciális, 10 elektródapárral ellátott ruhából és egy feszültséget és frekvenciát szabályozó korszerű kezelőpultból áll. A speciális, elektródákat orvosi fizikoterápiás kezelések során is használják, a kényelmes, szellőző anyagból készült ruha pedig lehetővé teszi a szabadabb mozgást és tökéletesen a helyén, a megfelelő izomcsoportokon tartja az elektródákat. A készülék segítségével egy 20 perces személyi edzés keretében elérhető egy 1,5 órás konditermi vagy aerobik edzés hatása.

Az EF-1280 egy professzionális edzőtermi készülék, mikroprocesszor által vezérelt előretelepített és szabadon konfigurálható edzésprogramokkal. A készüléken 12 csatornás kimenet található, ami jobban szekvencionált elektróda-elosztást tesz lehetővé.

 

 

Az EF-1280 gép előnyei:

  •  Az EF-1280 gép 12 független csatornával rendelkezik, biztosítva az elektródák pontos izomcsoportonként való elhelyezkedését, ezzel majdnem a teljes test izomzatának lefedését. 
  •  A 12 csatorna és a kompatibilis ruha lehetőséget ad az izomcsoportok jobb stimulálására, ezzel is növelve az edzés hatásfokát.
  •  A főbb izomcsoportok mellett lehetőség van további izomcsoportok edzésére is külön elektródák csatlakoztatásával (vádli, tricepsz, bicepsz). 
  •  Az egész testes edzés lehetősége mellett az előre telepített izomépítő és zsírégető programok között megtalálhatók a külön-külön izomcsoportokra lebontott edzéstervek is.
  •  A készülékház és lábazat masszív inox acélból készült, a ruházat és a kábelek professzionális fém csatlakozókkal vannak szerelve.