Akik már kipróbálták az E-Fit™ EMS Technológiát...

Az E-Fit edzést kiegészítő edzésként ajánlom a vendégeimnek, a heti fitness edzés mellé. Sok vendégünk keresett meg azzal a céllal, hogy szeretne fogyni, számukra remek lehetőség az E-Fit, hiszen ezzel a típusú edzéssel felgyorsul az anyagcsere, melynek hatására beindul a fogyás folyamata. Személyi edzőként összehasonlítottam a hagyományos edzéstervekkel, és tapasztalataim azt mutatták, hogy hatékonyabb és gyorsabb eredményt értünk el azon vendégeinknél, akik a hagyományos edzések mellet az E-Fit edzéseket is beépítették életmódváltó programjukba. Nagyobb súlyvesztés (fogyás) esetén az E-Fit a megereszkedett bőr feszesítésében, és rugalmasságában is pozitív eredményt hozott.

Kovács ÉvaSzemélyi edző, vezető edző - Napfényfürdő Aquapolis Fitness

A mai rohanó és stresszes világunkban az embereknek kevés idejük jut egészségük és fittségük megőrzésére, pedig erre egyre többen törekednének. Az EMS technológia edzésekre való alkalmazása sokak életét könnyítheti meg, segítve az egészséges életmód kialakítását a mindennapokban. Heti 3-szor 20 percre mindenki szabaddá tudja tenni magát, azonban nem csak az időhiányban szenvedőknek, hanem konditerembe, sportolni rendszeresen járó embereknek is kiváló kiegészítő edzés gyanánt. Gyógyterápiára és rehabilitációs edzésekre is alkalmazható. Sokoldalú programjaival mindenki elérheti a kitűzött célt, legyen az fogyás, cellulit eltűntetés, izmosodás, szálkásodás vagy testtájak célzott formálása.

Rajnai RékaVilágkupa győztes fitness modell, riporter és műsorvezető

Már több mint másfél éve ajánlom vendégeimnek az E-Fit edzést. Jól alkalmazható , azok számára is, akik kiegészítő edzésként tekintenek az E-Fitre, hiszen állóképességük és izomcsoportjaik fejlesztése is garantált ennek a mozgásformának a használatával. Valamint jó együtt megélni az örömet azokkal a vendégekkel, akik komoly elhatározással építették be az életvitelükbe a sportot. Az E-Fit edzéssel hamarabb elérik céljaikat, az izmok szálkásítása, erősítése sokkal célzottabb és gyorsabb. Az Ő sikerük, a mi sikerünk!

Kispéter GabriellaE-Fit és Fittwalking trainer - Napfényfürdő Aquapolis Fitness

Kezdetekben vendégként ismerkedtem meg az EMS technológiával működő edzés módszerrel, nagyon meggyőzött a változás amit tapasztaltam magamon. Az E-Fit gépet választottam, több programmal kifejezetten a vendég izomzatához mérten lehet beállítani a impulzusokat, sokkal kellemesebb érzés maga az impulzus, (több vendégem is panaszkodik hogy a többi EMS gép csíp illetve kifejezetten fáj),fogyaszt, formál, ami centiméterekben is mérhető, ellentétben más EMS gépekkel, amik csak izomtömeget növelnek. Idősebb vendégeim hát-derék fájdalmait néhány alkalom után elmulasztotta, rehabilitációra és prevencióra is tökéletes kortól/nemtől függetlenül. Heti 2 alkalommal használom én is a gépet és még mindig minden alkalommal tudok izomlázat okozni magamnak :)

Wölfinger ViktóriaEdző - FuturE-Fit Stúdió

Az E-Fit módszerrel edzeni maga a csoda. Rekord idő alatt sikerült elérnem minden célt, amit kitűztem. A „Vágy” című színdarabhoz keményen edzettem az E-Fit módszerrel, és olyan eredményt értem el, amiről nem is álmodtam: zsírfelesleg alig, kockás has, izmos és arányos testalkat. Az E-Fit-tel minden lehetséges.

Luis MerloSzínész

Az E-Fit egészen hihetetlen módszer. Teljesen a rabja lettem. Az életem kész téboly. Ki sem látszom a véget nem érő forgatásokból, sosem tudom, mikor kezdődik, és mikor fejeződik be a napom. Ezért választottam az E-Fit-et, amely lehetővé teszi, hogy napi húsz perc alatt intenzív és hatékony edzést végezzek. Sikerült megerősítenem az egész testem, kiemelnem a farizmaimat, stb. Ez az edzés egyedülálló!! Az E-Fit valóban működik.

Melani OlivaresSzínésznő

Az EMS módszerrel edzem, és az edzéseim során a súlyzók mellett ezt a szuper készüléket használom. Hihetetlen!

Kiko MatamorosTelevíziós munkatárs

Nagy találmány, kiváló eredmények! E-Fit.

Ruth Nuñez Színésznő

Foglalkozásomból adódóan folyamatosan fejlődnöm kell és törekednem, hogy gyorsabb, erősebb és fürgébb legyek. Az E-Fit-tel minden általam kitűzött célt elértem, mindössze heti egy edzéssel. Ez egy hihetetlen és rendkívül hatékony módszer.

Jordi CodinaLabdarúgó

Ez az általam ismert legjobb módszer a zsírégetésre és az egész test edzésére.

Alejandro TousSzínész

Csak ajánlani tudom az erősítés, a kardió edzés és a fitness e legújabb módszerét. Az E-Fit mindössze 20 perc alatt formába hoz. Csúcsformába. Ez a legújabb dolog és számomra A JÖVŐ. Csupán heti 20 perc és észre fogod venni a változást a testeden. Mindenképpen KI KELL PRÓBÁLNI!

MakokeTelevíziós munkatárs

Ez a legjobb. Minden edzés más, mindig jobb és jobb eredményekkel. Valóságos csoda. Színésznőnek lenni azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben, és jó formában tartod magad. Az E-Fit segít megőrizni az egészségemet és a szépségemet.

Marta Larrañaga Színésznő

Egyszerűen brutális. Profi labdarúgó vagyok, keményen és a legmagasabb színvonalon edzünk, de ez valami hihetetlen. Kipróbálod, és többé nem tudsz leállni róla. Kétségtelen, hogy az E-Fit a XXI. század találmánya.

Cata DiazLabdarúgó

Az E-Fit hihetetlen. Bámulatos eredmények, minimális erőfeszítéssel. Az E-Fit, az én módszerem.

Marta TorneSzínésznő

A munkámból adódóan fizikailag mindig csúcsformában kell lennem. Izmosnak, és egészségesnek kell mutatkoznom, kevés zsírfelesleggel. Az E-Fit mindenki álma. Igen rövid idő alatt nagy eredményeket lehet elérni, miközben az ember minőségi módszerrel dolgozik. Az eredmény pedig igazi csoda, amit ajánlok mindenki figyelmébe.

Cecilia GomezFlamenco táncos

Az E-Fit gépet, mint profi sportoló, főleg a has és hátizom erősítésére használom. Az E-Fit számomra tökéletes edzésforma, hiszen a rengeteg ütközés miatt a kosárlabdában fontos stabilnak lenni. A meccsek után a Relax program rendkívül jó, mert gyorsítja az izomzat regenerálódását, ami a sérülések elkerülése miatt fontos.

Kovács AttilaProfi kosárlabda játékos – Dánia, Hørshølm 79ers